Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
blairtscd

Nyt Hän Kesti Jo Niin Kauan, Että Minä Sain Kaksi Orgasmia Ja Olo Tuntui Tosi Mahtavalta.

seksi deitti

Serkun poika

Sanoin että oikein mielelläni, ja että hän voisi mennä suihkuun minun jälkeeni. Nielin kaiken sperman ja sanoin ”mennään makkariin, mäkin tahdon”. Hän sai 14m2 huoneen ja jakoi sitten keittiön ja pesutilat kanssani. Ajatus veti ihan märäksi, ja otin Jarin pyyhkeen alta kalusta kiinni ja tunsin, kuinka se oli jo valmiiksi aika kova ja hetkessä koveni.Vähän vaivautunut poika alkupäivinä oli mutta ihan luontevasti sitten ajan mittaan läksi juttu kulkemaan. Nyt hän kesti jo niin kauan, että minä sain kaksi orgasmia ja olo tuntui tosi mahtavalta. Minä olin päivät työssä, ja Jari koulussa. Jari oli jo riisunut itsensä alushoususilleen ja huomasin kuinka komea vartalo nuorella miehellä oli. Olin ollut työkavereiden kanssa ravintolassa, ja jonkun verran hiprakassa. Jari opiskeli neljä vuotta ja me pidimme huolta toistemme tarpeista.

seksi on ilmaista
Get rid of the ads (sfw)

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl