Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
blairtscd

Juuri Kun Vaatteet Oli Heitetty Pois Päältä Sattumalta Toinen Auto Ajaa Paikalle, Jossa Oli Myös Kaksi Vanhempaa Miestä Samoissa Ajatuksissa Kun Me.

Päätin olla kiltti ja asetin kuulat kosteaan pilluuni. Laitoin takin päälle ja menin ovelle sillä aikaa kun Harri maksoi ostokset. Harri pyysi minulta alushousuni ja kuulien kaukosäätimen. Harri pyysi minua levittämään jalat auki ja nojaamaan taakse päin.
Juna saapui asemalle ja tulin ulos junasta kylmään tuuliseen ulkoilmaan. Ennen kuin ehdin ottaa takkiani päältä, käski Harri minun mennä vessaan ja laittaa antamansa paketin sinne minne se kuuluikin sekä muistutti että alushousut oli tuotava hänelle.

Menin istumaan ja yritin olla kuin mitään ei olisikaan. Menin vessaan ja lukitsin itseni sinne, avasin paketin jossa oli motorisoidut kuulat. Tarjoilija tukahdutti huutoni suutelemalla minua!

Eka kerta10 minuuttia myöhemmin oli mun vuoro panna edessäni olevaa miestä perseeseen samalla kun mua pantiin. se oli todella mahtavaa. Tapasin yhden melkein 20v vanhemman miehen täällä. Juuri kun vaatteet oli heitetty pois päältä sattumalta toinen auto ajaa paikalle, jossa oli myös kaksi vanhempaa miestä samoissa ajatuksissa kun me. Kohta sisällä oli jo 2 sormea ja mies edessäni vaihtui ja sain uutta imettävää. Imen sitä oikein innossani ja kaon, kun en ole aiemmin tehnyt sitä.

Olin aivan kiimassa siinä vaiheessa. perseeni tottui jo munaan ja vauhti vain koveni mutta samalla mies jota imin laukesi mun suuhuni ilman mitään varoitusta.

Vaihdoimme parit sanat ja joku ehdotti aivan vitsillä että josko olisimme isossa porukassa ja siitähän kaikki tykkäsi. Minä olin tosin aivan hermona, se ei ollut sitä mitä olin ajatellut.

Get rid of the ads (sfw)

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl