Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
blairtscd

Pera Kehui Mun Vaimoo Kauniiksi Ja Piukkapilluiseksi Sitä Se Onkin.

seksideitti

Vieras

Mulla seisoi koko ajan, sit sain viestin vaimolta. Peran piti tulla bussilla klo 21.00.
Vaimo toi mulle saunaan olutta pari tölkkiä ja käski saunoa rauhassa. Päällä sillä oli tiukka toppi lyhyt mekko. mulla seisoi vaimo lupas antaa mulle myöhemmin pillua. Eivät olleet voineet odottaa mua kun Pera ei ollut kuulemma saanut kuukauteen pillua. Vaimo pussasi mua ja pyysi anteeks ja mä annoin sit se otti mun kullin suuhun ja multa tuli tosi pian.

Vaikka en mä ollut koskaan saanut panna sitä sinne, nyt sitten saisin jos haen kortsut.

Pera kehui mun vaimoo kauniiksi ja piukkapilluiseksi sitä se onkin.

Get rid of the ads (sfw)

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl